El Sopar Solidari va recaptar 3.091 euros pel projecte de la vicunya

El Sopar Solidari celebrat per l’associació el passat dissabte, 8 de juny, i al qual van assistir més de 100 persones va permetre recaptar 3.091 euros que es dedicaran al projecte de la vicunya a la comunitat indígena de Suntura. Amb aquests diners -juntament amb els ja aportats per Amics de Mª José Fernández- queda pràcticament cobert l’objectiu de finançament i es podrà fer realitat el que s’havia plantejat: dotar dels estris necessaris a 28 famílies per tal que puguin fer una gestió sostenible d’aquests animals per aprofitar-ne la seva valuosa llana. ¡Gràcies a tots!

Després de molts anys fent la trobada al centre cívic de Can Sunyer, el sopar es va celebrar per primera vegada al Casino de Sant Andreu de la Barca, un canvi d’ubicació que en general va tenir una bona acollida.

Per molts socis, el sopar va ser el moment de conèixer a Anna Castells (nova presidenta de l’associació) quan, juntament Conxa Bugié (alma mater i des del maig vicepresidenta) van repassar l’estat dels projectes de Castellví Solidari – Junts Podem.

Totes dues van aprofitar per recordar novament que tot el que s’ha fet i el que s’està fent a Bolívia -la construcció d’un Centre de Recursos i Atenció Precoç, l’atenció a desenes de nens, la formació de professionals, etc.- només és possible gràcies als socis de l’associació i a totes les persones, empreses i entitats que hi col·laboren.

Un cop finalitzada la presentació els companys i companyes de la junta de l’associació van dedicar una emotiva sorpresa a Conxa Bugié en forma d’un vídeo gravat a Bolívia en el que nens i nenes atesos per l’associació li agraien la feina feta durant tot aquest temps.

¡Comptem amb vosaltres per continuar sumant i fent petites i grans passes cap a un món més just!