Una nena vindrà d’Oruro a Barcelona per operar-se i poder caminar

Tenim una molt bona notícia!!

La Fundació Cuida’m de l’Hospital Sant Joan de Déu ha acceptat la sol·licitut que li vàrem presentar el passat mes de febrer i operarà a Barcelona a una nena boliviana perquè pugui caminar.

La Magdalena té 10 anys i degut a un mal posicionament molt important dels peus (artrogriposi) mai ha pogut caminar i es desplaça de genolls.

Abans de ser atesa a KURMI -la USEE (unitat de suport a l’educació especial) que financem a l’escola Jesús de Nazareth d’Oruro (Bolívia)- no assistia a cap escola i cuinava pels seus germanets mentre la mare sortia a treballar.

Durant la nostra última visita a Oruro, Magdalena ens va dir que desitjava venir a Barcelona i ser operada per poder caminar, tot i que aixó signifiqués deixar per un temps a la seva família.

Ara , després que Cuida’m ens hagi confirmat la seva col·laboració i de parlar-ne amb la seva família, iniciarem els tràmits per tal de treure passaport i visat per Magdalena i la persona d’allà que actuarà d’acompanyant durant la seva estada a Catalunya…

També hem de planificar com gestionarem la seva estada entre nosaltres, que es pot perllongar alguns mesos. Intentarem que es trobi a gust entre nosaltres!

La fundació Cuida’m es fa càrrec de tots els costos de l’atenció sanitària i del viatge, mentre que Castellví Solidari – Junts Podem assumirà l’allotjament fora de l’hospital, la rehabilitació, la manutenció i qualsevol altra despesa.

Comptem amb vosaltres!

Junts Podrem