Resum de la darrera assamblea general de socis

El passat 12 de  juny  va tenir lloc l’Assemblea General de Castellví Solidari – Junts Podem (CSJP). Els socis rebreu l’acta complerta de l’assamblea per correu elèctronic.

Assistència
Sobre el total de 117 socis actuals hi van assistir 9 persones (un 8 % dels associats!)

Presentació de memòries i pressupostos
Seguint l’ordre del dia Conxa Bugié, presidenta, va presentar la memòria d´activitats de l’any 2009.
Pol Santandreu , tresorer, va presentar el balanç econòmic del 2009 i el pressupost per l’any 2010.
Ambdós punts van ser  aprovats per l’assamblea.

També es van plantejar  les dificultats econòmiques pel manteniment del projectes adreçats als infants amb discapacitat a Oruro amb els mateixos serveis que es van donar  l’any 2009. Caldria incrementar els ingressos previstos per aconseguir-ho.

Baixa de 2 membres de la Junta incorporació d’un nou membre
Es va acceptar la baixa del seu càrrec de Marylen Lopez i Mónica Bilbao, agraint-los el seu treball i dedicació a l’associació.
Marylen López es manté com a represenatt de l’associació a la Delegació de CSJP a Castelldefels.
Està prevista la incorporació de Fina Nadal, però en no poder assistir a l’assemblea no es va fer efectiva a nivell legal la seva incorporació.

Altres punts
Es va considerar la possibilitat d’increment de les quotes, no actualitzades en els darrers 10 anys. Es va descartar incrementar la d’apadrinament de projectes, de 20€ al mes  i es va postposar l’increment de la quota mínima d’associació (que és de 10 euros anuals) per a una propera assamblea abans de gener de 2011.