El treball de les voluntàries sobre el terreny

L’equip de voluntàries que aquest estiu ha viatjat a Oruro (Bolívia) amb l’associació ja està en plena activitat. Us les presentem novament (ara amb imatges de treball sobre el terreny) i us expliquem la feina que estan fent.

Laura, psicóloga en Atenció Precoç de Barcelona, està en plena activitat docent com a professora en la segona promoció de 30 alumnes de la UTO (Universitat Técnica Oruro), responsable del “practicum”, amb tutores de la primera promoció que col·laboren amb ella.

A la foto, la podeu veure planificant les pràctiques amb Ivet Loredo, coordinadora de projectes.

Mª José, fisioterapeuta d’Albacete, també està molt enfeinada valorant nens i transmetent la seva experiència a la nova fisioterapeuta  d’Atenció Precoç, Teresa. També valora els més petits del Hogar Sagrado Corazón.

Com podeu veure a la foto (dreta) els hi ha fet uns motllos de guix que els permetran estar en una postura molt millor!

A més,  també colaborarà en l’activitat docent de Laura.

Mar i Elena, estudiants de darrer curs d’arquitectura de Barcelona, estan visitant els domicilis i escoles d’alguns nens amb discapacitat motriu i veient com poden eliminar-se barreres  arquitectòniques per tal de facilitar la vida al nen i a la seva familia.

A la foto, les podeu veure després de portar els nens amb discapacitat a una desfilada per les “fiestas patrias”.

Conxa, neuropediatra, està valorant els nens i nenes que reben atenció als projectes i considerant la indicació de medicació, exàmens i atenció en relació a la seva problemática.

També, com a representant de l’associació, està veient com van els diferents projectes, tant a nivell d’atenció  a infants com a nivel de gestió i pressupostos.

En la imatge (dreta), està valorant un nen amb paràlisi cerebral que intenta escriure malgrat la seva dificultat.

Enric Malet, expert en recursos humans, va col·laborar durant dues setmanes en l’anàlisi de la gestió económica i de personal, en un seguit de reunions amb els representants de Khuskan Jaku, l’ONG d’Oruro responsable dels projectes  per als infants amb discapacitat.

I, juntament amb tots ells, també han colaborat i treballat preparat materials Mª José, Sonsoles, Merche, Magda, Isabel -assessora  en la distància-, Dori -facilitant puntualment informacions-…

Aquests noms son una mostra del suport imprescindible que rebem i que necessitem.

Junts Podem!