Trobada de socis el 19 de maig

Des de la junta i de les persones mes properes a l’associació creiem que una reflexió permanent al voltant de les activitats a les que donem suport i entre tots financem es necessària.

En aquest moment de crisi general volem apropar aquesta reflexió a tos els que col·laboreu en els projectes als que des de fa 17 anys  donem suport i finançament a Oruro.

A la darrera assemblea  es va concretar  la idea  d’organitzar una jornada el mes d’octubre amb aquest objectiu, reflexionant  sobre la cooperació i en concret sobre la cooperació internacional i, encara més en concret, a Bolívia i en els nostres projectes.

Com a primer pas, proposem una trobada el  dissabte 19 de maig a lea 10  a 13h.  Posarem en comú les nostres idees, les nostres reflexions , certeses i dubtes. Ens ajudarà a organitzar la trobada d’octubre  amb la estructura i participació de les persones més addients i potser també a re/orientar  si cal alguns projectes en la visita a Oruro de  l’estiu.

Ens acompanyarà Anna Pitarch. Va estar 2 anys a El Alto, dinamitzant una escola bressol i una escola de primària. Companya de fa molts anys, és membre activa de SETEM des dels seus inicis. Coneix força bé la realitat i les dificultats del projectes de cooperació a Bolívia.

Us animem a compartir aquest espai de reflexió. Recomanem la lectura prèvia del CODI ÈTIC I DE CONDUCTA PER A LES ONGD FEDERADES , de la Federació Catalana d’ONGD,   a la que vàrem acordar adherir-nos a la darrera assemblea.

També comentarem la memòria d’activitats de l’any 2011.

El lloc de trobar-nos (a Castellví o a Barcelona) l’establirem segons els assistents  i per tant us demanem que ens feu conèixer mitjançant un missatge  si teniu previst assistir.