Dimarts vinent es recull el premi del Real Patronato i dissabte següent us convidem a celebrar-ho!

Benvolguts socis i amics,

Us comuniquem que el dia  1 d’abril es farà entrega a Madrid del guardó corresponent al premi atorgat per Real Patronat a Khuskan Jaku, l’associació contrapart de Castellví Solidari a Oruro. L’entrega del premi la farà dimarts la Reina Sofía a la Zarzuela… i el dissabte següent (dia 5) ens agradaria celebrar-ho amb tots vosaltres!!

Si encara no ho heu fet, us animem a llegir la memòria “Juntos Vamos – Juntos Podemos ” que ofereix un molt bon resum (tot i que sabem que  hi falten noms de col·laboradors i activitats docents no ressenyades) de la feina feta en tots aquests anys. Trobareu els documents al final d’aquest text.

L’Ivet Loredo, presidenta actual de l’Associació Khuskan Jaku, coordinadora i impulsora dels projectes des de l’inici de la nostra col·laboració amb Oruro (Bolívia), vindrà a Espanya a rebre el premi. Sabem que sense la il·lusió i empenta que hi ha posat en tots aquest anys, els projectes no haurien tirat endavant i estem molt contents de la seva visita, tot i que serà molt curteta (de fet, encara està pendent de què li confirmin el visat necessari per entrar a Espanya, però confiem en que pugui viatjar!). L’acompanyarà a l’acte la Conxa Bugié, presidenta de la nostra associació des del seu inici, l’any 1997,  fins al maig de 2013.

El projecte inicial era que la Ivet  pugués estar un mes amb nosaltres i tingués temps de prendre contacte amb els socis i col·laboradors, de fer alguna xerrada i de promoure noves col·laboracions… però això no serà possible ja que aquestes setmanes la Ivet està treballant amb la Universidad Técnica de Oruro per tal de consolidar la formació en Técnico Superior en Atención Precoz y Educación Infantil, a la que com sabeu hem donat suport des de Castellví Solidari Junts Podem. Actualment s’està en procés de revisió del currículum, selecció del professorat i la seva presència és fonamental per mantenir els objectius  de qualitat de formació dels alumnes.

En aquesta curta estada  volem celebrar tots plegats aquest premi que, més enllà del seu valor econòmic, és un reconeixement a una feina ben feta que ha estat possible amb el suport de tots vosaltres aquest anys.

El dissabte, 5 d’abril us convidem a participar de la festa, trobar-vos amb la Ivet aquells que la coneixeu i que potser fa molts anys que no us veieu i també els que heu col·laborat en els projectes. La Ivet també ens informarà directament de l’estat dels projectes a Oruro.

Ens trobarem a casa de la Conxa Bugié, compartirem dinar (cadascú pot portar alguna coseta) i una bona estona tots plegats i brindarem per la feina feta! Si no us es possible compartir el dinar, però teniu una estona abans o desprès, també sereu benvinguts.

Reserveu-vos el dia!!

Castellví Solidari – Junts Podem