Balanç i fotos del Sopar Solidari… i bon estiu!

Benvolguts socis i amics,

El dissabte 9 de juliol va tenir lloc el XXIIé Sopar Solidari de la nostra Associació, vàrem aplegar-nos 85 persones al voltant d’un bon sopar i un excel·ent espectacle. 
 
Els beneficis han estat de 2.611 euros
 
que sumats als 2.520 ja obtinguts pel col·lectiu Amics de Mª José Fernández, permetran que unes 30 famílies de les comunitats rurals puguin millorar la seva alimentació i la seva economia amb la criança de gallines.
 
(Esperem encara algun ingrés de fila 0, si teníeu voluntat de fer-lo, encara hi sou a temps!)
XXII Sopar Solidari
Moltes gràcies a tots els que heu participat en fer-ho possible!
 
JUNTS PODEM
Aprofitem també per enviar-vos:
  • Un enllaç amb el vídeo que es va projectar, en el que el responsable dels projectes, en Francisco, i el gerent d’ISALP, el Marco, ens parlen dels projectes. Al sopar el so no era el millor i les paraules del gerent no es podien entendre bé. Creiem que val la pena escoltar-los: ens parlen dels projectes i també de la filosofia de les comunitats indígenes… Us recomanem aquests 5 minuts d’escolta. A internet podeu trobar documents i entrevistes a Christian Felber sobre “El bien comun” (entre d’altres, de Jaume Barberà a Retrats o d’Iñaki Gabilondo)
  •  Un enllaç del reportatge fotogràfic del sopar fet per LLibert Clavé.  https://goo.gl/photos/hY9bN8k9Y4RxDPkZA
  • Un enllaç amb el missatge que ens va enviar el responsable dels projectes a ISALP  (la nostra contrapart per aquests projectes a Potosí. http://www.castellvisolidari.org/index.php/2016/07/proyecto-de-implementacion-de-huertos-organicos-con-participacion-de-mujeres-del-ayllu-qullan-yura/