La Magdalena torna a estar amb nosaltres

magda doctoraLa Magdalena ja té 17 anys, va venir per primera vegada quan en tenia 13. Va arribar el passat octubre, mes en que estava prevista la seva intervenció, però per sobresaturació hospitalària l’operació es va endarrerir fins el mes de març. En unes setmanes podran retornar a Bolívia.

Les diferents intervencions practicades i l’atenció de fisioteràpia i aparellatge ortopèdic  han fet possible que caminés. Aquesta serà amb tota probabilitat la seva darrera estada. S’ha actuat quirúrgicament en la posició dels peus, donant una bona postura, que li donarà estabilitat i simetria.

La fundació CUIDAM de  l’Hospital de San  Joan de Déu ha estat finançat les despeses sanitàries i els viatges.

cecilaLa Cecilia, que l’ha acompanyada en tots els viatges, està estudiant fisioteràpia a Cochabamba i  si bé aquesta estada li ha suposat endarrerir un any els seus estudis,  ha pogut participar en diferents cursos, pels que se li ha atorgat una beca. Agraïm a l’ACAP (Associació Catalana d’Atenció Precoç), a NEXE Fundació i a ASMI (Asociación para la Salud Mental Infantil desde la Gestación)  haver-ho  fet possible.