Ruperta necessita una cadira: voleu col·laborar?

ruperta

Ruperta és una nena de 13 anys, sense família, viu a l’Hogar Sagrado Corazón, a Cochabamba. És una nena molt desperta, alegre i vital, aprèn ràpid. Té paràlisi cerebral, amb dificultat en coordinar els moviments, no camina i no pot propulsar la cadira de rodes com altres companys. Ho intenta, però això li produeix una important asimetria del cos , escoliosi,… i frustració.

Si visqués a Espanya tindria una cadira de rodes elèctrica adaptada, amb una tauleta… i es desplaçaria sense més problemes.

Aquestes cadires no existeixen a Bolívia i a més l’Estat no en proporciona cap.
Veure cada any com va empitjorant … és dur… i li vaig prometre (a títol personal) una cadira… que ha portat la Magdalena com a pròpia. Algunes persones properes a la associació s’han apuntat a col·laborar.

Conxa Bugié

El preu de la cadira (Zippi Salsa Infantil) i accessoris és de  7.324 euros.

Si  també voleu col·laborar ho podeu fer fent una transferència i fent constar: Cadira per la Ruperta. Compte:  ES63 1491 0001 2610 0836 2129 Associació Atenció Precoç Solidària-Junts Podem

——————————–

Ruperta necesita una silla: queréis colaborar?

ruperta sillaRuperta es una niña de 13 años, sin familia, vive en el Hogar Sagrado Corazón, en Cochabamba. Es una niña muy despierta, alegre  y vital, aprende rápido. Tiene parálisis cerebral, con dificultad en coordinar los movimientos, no camina y no puede propulsar la silla de ruedas como otros compañeros. Lo intenta, pero esto  le produce una importante asimetría del cuerpo , escoliosis… y frustración.

Si viviera en España tendría una silla de ruedas eléctrica adaptada, con una mesita… se desplazaría sin más problemas.

Estas sillas no existen en Bolivia y además el Estado no  proporciona ninguna.

Ver como va empeorando cada año … es duro… y le prometí una silla… que ha llevado Magdalena como propia. Algunas personas cercanas a la asociación se han ofrecido a colaborar.

El precio de la silla (Zippi Salsa Infantil) y accesorios es de 7.324  euros.

Si también queréis colaborar  podéis hacer una transferencia, haciendo constar: Silla para Ruperta.

CC:  SE63 1491 0001 2610 0836 2129 Asociación Atenció Precoç Solidaria-Junts Podem