Balanç de l’any 2019: 33 nens i famílies atesos i 1.827 sessions

Balanç de l’any 2019:

  • Es va atendre a 33 infants i a les seves famílies.
  • Es van programar 1.827 sessions terapèutiques.

Actualment:

Aquests dies el CRAP, centre on amb el vostre suport reben atenció nens i nenes amb discapacitat, està tancat a causa del coronavirus.  Els professionals, confinats a casa seva, intenten, sempre que es pot,  donar suport a infants i famílies telemàticament.  La situació de confinament, en habitatges petits, amb condicions higièniques deficients moltes vegades pot ser molt difícil. Un punt positiu és que la majoria d’habitatges tenen un pati interior. 

Des d’aquí intentem donar suport als professionals, mantenint contacte amb ells, enviant material  que faciliti la seva tasca i estem programant sessions de formació per videoconferència.