El Chasqui: últimes novetats de l’associació

Benvolguts socis i sòcies,  

Desitgem un cop més que us trobeu en bon estat de salut.  

[Tamibén puedes leer aquí este Chasqui en castellano]

El passat 11 de desembre vàrem celebrar una Assemblea extraordinària. Volem agrair a tots els socis i les sòcies que hi van assistir  la seva activa participació. Us enviem l’acta de l’Assemblea,  la carta que hem adreçat a les autoritats de salut i ensenyament d’Oruro i algunes conclusions de l’Assemblea. 

  • Se suspèn el cobrament de quotes com ja es va acordar a l’assemblea del mes de juny. Disposem actualment d’un romanent que ens permet dur a terme els objectius que ens hem fixat per 2021 de suport a professionals i a projectes puntuals que puguin sorgir en relació amb l’atenció a nens i nenes amb discapacitat.  Si aquest fons s’esgotés i sorgís algun  projecte al qual considerem donar suport us el donaríem a conèixer i us proposaríem la vostra participació, puntual i  voluntària, al seu finançament.  
  • Continuarem potenciant el nostre suport en la distància a la formació i al treball assistencial en relació amb nens i nenes amb discapacitat, ampliant si és possible, la nostra “cartera de professionals” disposats a donar aquest suport per  poder-la oferir a professionals i institucions d’Oruro.
  • Per aquest pròxim 2021 no us demanem  el vostre suport econòmic, però us proposem que ens continueu acompanyant, com a socis i sòcies de la nostra Associació, donant-nos suport, rebent informació de les activitats i de l’evolució de l’Atenció Precoç a Oruro, evolució a què vosaltres, amb el vostre suport heu contribuït.  
  • Sobre la transferència del CRAP a la xarxa pública i la integració a la mateixa dels seus professionals, si bé fins ara  no s’ha arribat a un acord, es continuen els contactes amb el departament de Salut  per a assolir aquest objectiu.  Es manté la col·laboració entre les dues entitats ( KJ i Salut), ens han comunicat, posteriorment a l’Assemblea, que els professionals de Salut de Walter Khon continuaran, un any més, desenvolupant el seu treball en les dependències del CRAP, ampliant-se els espais que utilitzen actualment. 

Considerem que el  camí que hem fet plegats  ha contribuït a millorar la vida de molts infants amb discapacitat i de les seves famílies, ha facilitat la formació dels professionals que els atenen i ha pretès donar un model d’atenció integral. Gràcies per la vostra confiança. Continuem fent camí. 

Us desitgem  a tots i a totes, un 2021 amb salut, que porti més justícia, més pau, i menys desigualtat arreu del món! 

Conxa Bugié Albaladejo 

Presidenta 

 

L’esperança està sempre enmig nostre        Sapiguem trobar-la malgrat les dificultats!              

     Bon i diferent Nadal 2020!                         I molta esperança pel Nou Any